Om ossbildtitel

Företaget startade sin nuvarande verksamhet 2006 i Södertälje där vi utvecklade styrsystemet E2 och startade produkion i mindre skala. Vår tidigare erfarenhet från hissbranschen, både inom produktion och installation, och med hjälp av våra samarbetspartners Digisign och Safeline gjorde detta möjligt.

Efter några medvetet försiktiga startår tog det fart och sommaren 2010 flyttade vi till större lokaler i Malmby utanför Strängnäs. Vi växte ganska snabbt ur dessa och under våren 2014 genomfördes åter en flytt till ännu större lokaler inne i Strängnäs. Vi har nu över 1000 anläggningar på marknaden och känner oss säkra på vår produkt.

Vi är 16 medarbetare, och tillsammans bildar vi ett team som producerar produkter och tjänster av hög kvalitét, allt för att du som kund ska bli nöjd. Vi ser fram emot ett långvarigt samarbete.

 

 

Hedrande Utmärkelser

Vi har under tre år blivit utsedda till Superföretag av Veckans affärer och Gasell av Dagens Industri.   Vi tackar kunder, leverantörer och medarbetare.

 

 

 

 

Stegborgs gäddfiskecup 2016!

Den 2/9 var det dags igen för den årliga fiskecupen med kunder och konsulter. I år sköt vi fram tävlingen jämnfört med tidigare år, för att se om det gav fler och större gäddor.

Vi samlades i Mariefreds hamn på morgonen för genomgång och uppdelning i båtar. Detta år vart vi 12 båtar med guider som gav sig ut på Mälaren i jakten på de största gäddorna.

 

 

 

 

 

Det dröjde inte länge fören de första gäddorna hade fångats.

 

 

 

 

 

Vid lunchtid samlades vi för en god pyttipanna tillagad av guiderna på ön Hagskär. Snacket gick och där efter bar det åter ut i jakt på äran och den största gäddan.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

När det var dags så samlades vi åter i Mariefred och summerade dagen för att utse årets vinnare. Fina priser delades ut för Längsta, näst längsta och kortast gädda. Vandringspokalen står nu hos Oscar från Nordisk Hisservice Eskilstuna som delade första plats med Magnus från Trygga Hiss. De lyckades båda två fånga gäddor på hela 89cm. På andra plats med den näst längsta gäddan på 87cm, kom Stefan från Hiss & El. Även Hampus från St:Eriks Hiss fick ett pris för den kortaste gäddan, och den mätte 45cm. Förra årets total var 108st gäddor, och i år ökade vi antalet till155st gäddor! 

Vi på Stegborgs EL-evator tackar alla deltagare och guider för i år och hoppas vi ses igen nästa år!

 

                                        

Gäddan är en rovfisk och lever nästan uteslutande av annan fisk, inte sällan av andra gäddor. Den står väl gömd och lurpassar på sina byten och gör snabba utfall när bytet är tillräckligt nära. Den kan uppnå en vikt på 15-20kg i våra vatten, men vanligast är ca 1-5kg. Gäddan håller gärna till på grunt vatten, som invid stränder och vass. Under sommaren söker den gärna upp de svalare delarna av våra sjöar. Den förekommer över hela landet i sjöar, åar och vid kusterna, undantaget för fjälltrakterna. Gäddan har störst betydelse i Sverige som sportfisk.

NYHETER

dec 15, 2017 |

Under mellandagarna har vi begränsad bemanning på kontor/verkstad. Telefonväxeln är öppen som vanligt. Vi är på plats igen med full bemanning den 8 januari.


Fredrik Stegborg med personal tackar våra kunder och leverantörer för det gångna året och önskar alla en riktigt..

God Jul och Gott Nytt År!2500 Anläggningar levererade

dec 15, 2017 | Vi har nu levererat över 2500 styrskåp till olika hissar och företag i Sverige, Finland och Norge.